RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ethnofil, Nunki Bay Starship
2

Ethnofil, Nunki Bay Starship

Ethnofil: Dallamos, pszichedelikus, hol könnyed, hol pedig vaskos hangzású, világzenéből indult, ma már organikus post-pop.
Nunki Bay Starship: Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 29. szombat, 20:00

Ethnofil, Nunki Bay Starship

Ethnofil

Dallamos, pszichedelikus, hol könnyed, hol pedig vaskos hangzású, világzenéből indult, ma már organikus post-pop. Az Ethnofil koncertjein vehemens energiák, érzékeny melódiák és émelyítő elektronika járnak törzsi táncot az őket hallgatók végtagjaival. A korábban A38 Talentometer fődíjas csapat legújabb nagylemeze Azimut címmel jelent meg tavaly októberben, majd élőben az Akvárium klubban debütált. A hazai zeneipar egyik legnagyobb export potenciáljával rendelkező együttes rendszeresen turnézik Franciaországban, 2020 tavaszán Nyugat-Európai, majd Ausztrál turnéján mutatja be új lemezét. A címadó Azimuth c. videóklipjüket az idei Klipszemle legjobb rendezésére jelölték

Viola Okos - ének,hegedű / vocal, violin
Fanni Zahár - szaxofon, fuvola / sax,flute
András Weil - billentyűk / keys
Őrsi András - scratch/sampler
Levente Kocsis - basszusgitár / bassguitar
Gergely Okos - dobok / drums


Nunki Bay Starship

Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben. 2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii.

Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is. 2019-ben olyan kis- és nagyfesztiválon is bemutatták a lemezüket, mint a Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Kolorádó vagy UbikEklektik.

Dorothy Tóth - vocals, violin
Szilvia Várnai - keys, backing vocals
Mátyás Pesti - bass
Ákos Huszár - drums, backing vocals

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!