RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Emberek és állatok - Tárlatvezetés az Új világ c. kiállításban  9-12 éveseknek - Regisztrációs jegy

Emberek és állatok - Tárlatvezetés az Új világ c. kiállításban 9-12 éveseknek - Regisztrációs jegy

Az első világháborúban az egymással szemben harcoló felek hadseregeiben 16 millió állat szolgált. Igavonó lovakról, hírszerző galambokról, gáztámadást jelző kanárikról, sebesültkereső és kabalakutyákról, sőt a hátországban szántó elefántokról is mesélünk az Új világ született című kiállításunk 9-12 éves gyermekeknek szóló tárlatvezetésén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 16:00

A vezetés időtartama: kb. 35-40 perc. A regisztrációs jegy 1 felnőtt és 1 gyermek belépését biztosítja. 

Vendégünk lesz Kovács László szakaszvezető, aki tíz éve szolgál az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrednél. Kutyájával Mandy-vel külszolgálaton is járt már, ott házilag készített robbanószerkezetek felkutatásában vettek részt. A robbanóanyag-kereső kutyavezetők és kutyák különleges kiképzéséről mesél, miközben Mendy-vel sok érdekes dolgot is bemutatnak a látogatóknak.  

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!