RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Első Pesti Vigalom
12

Első Pesti Vigalom

Április 24-én este elindul egy különleges sorozat - zenés, táncos mulatság, vacsoraest formájában, ahol nem kell kompromisszumot kötni, ahol mindenből csakis a legjobbat szeretnénk nyújtani Nektek, barátainknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

Ami a hangulatot illeti, egyedülálló zenei formációnak lehettek majd fül és szemtanúi, - az igazi kifinomult stílusú, csakis erre az alkalomra, Fűzy Máté által újra hangszerelt dalokat Weisz Viktor fogja előadni, akit Horváth József kísér zongorán, valamint a Band of Streets fúvósai teszik még egyedibbé. Ez a formáció és hangszerelés sehol máshol nem lesz hallható az országban - garantáltan nem maradtok ülve :)

Az ételek megálmodója, Fazekas Tamás neve egyébként már önmagában is garancia a vacsora színvonalára. Az Andrássy úti Klasszból sokan ismerhetitek, most külön erre az alkalomra készített  étlapjáról válogathattok kedvetekre.

A helyszín az első alkalommal a Seasons Bistro, -hangulatos, prémium, csodás műemléki környezetben, a Liszt Ferenc Zeneakadémia közvetlen szomszédságában. Keresve sem találhattunk volna jobbat - egy olyan összetartó, lendületes, fiatal csapattal, akik számára a vendéglátás szívből jövő hivatás.

Az est fénypontjai pedig Ti lesztek, hozzánk közel álló barátok, ismerős arcok, olyan emberek, akikkel szeretünk szórakozni, akiket szeretünk őszintén, barátként üdvözölni, akiknek szeretnénk maradandót, felejthetetlent nyújtani."

A Vacsoraasztal jegy magában foglal egy pohár welcome pezsgőt, valamint éjfélkor sós falatokat. Érkezés 19.00 órától.
A Bárjegy szintén tartalmaz egy pohár üdvözlő italt, belépésre jogosít, de ülőhelyet nem biztosít. Érkezés 21.00 órától.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!