RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Előbb táncolj!

Előbb táncolj!

Színes, feliratos, angol történelmi dráma, 100’
R. James Marsh Sz. Gabriel Byrne, Aidan Gillen
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 2. kedd, 18:00

A Nobel-díjas Samuel Beckett a 20. század egyik legjelentősebb drámaírója. A többség számára a Godot-ra várva című színműve révén lehet ismerős, de az ír szerző nemcsak emiatt tekintendő a modern irodalom egyik úttörőjének. Az Előbb táncolj! Beckett munkásságáról és magánéletéről szóló életrajzi film, amelyben a fiatalkortól a Nobel-díj elnyeréséig tartó életútba kaphatunk betekintést.
Felvillannak a legfontosabb állomások, a magánélet bonyodalmai, a történelem viharai. A filmen keresztül jobban megérthetjük Beckett bonyolult belső világát, amelyet olyan plasztikusan nyújt át a munkásságán keresztül.
Az Előbb táncolj! az Oscar-díjas James Marsh legújabb történelmi filmje. Marsh a többszörös Oscar- jelölt A mindenség elmélete és Stephen Hawking után ismét egy korszakos lángelméről készített életrajzi filmet. Samuel Beckettet a Golden Globe-díjas Gabriel Byrne játssza el (Közönséges bűnözők, Örökség, Stigmata, Ítéletnap). Partnerei a filmben többek között Aidan Gillen (A sötét lovag: Felemelkedés, Trónok harca, Az útvesztő: Tűzpróba) és Bronagh Gallagher (Ponyvaregény, Sherlock Holmes, David Copperfield rendkívüli élete). A filmet Magyarországon forgatták, magyar közreműködőkkel készült.

Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://otthon-mozi.jegy.hu/seasonpackage

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!