RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Egykutya

Egykutya

Varga Lóránt: Egykutya
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 19:30

Patrícia meghívja három barátját, Nórát, Évát és Hondát, akikkel egy évtizede nem találkozott. Az egykori kollégisták közül Nóra tíz éve nyomtalanul eltűnt a társaság elől, Éva ugyan megjelent Patrícia életében egy bizonyos pillanatban, de évek óta nem látták egymást, és Honda, akit az egész kollégium ismert…

Patrícia rajta kívülálló okok miatt hosszú ideje sem lépett a lakásból. Az elmúlt évek bezártsága egy olyan kérdést vetett fel benne, amire nem talál megfelelő választ.

Felszínre kerülnek a tizenöt éve félbemaradt események valódi kiváltó okai, fény derül a múltban elkövetett hibákra. Az egyre mélyebb titkok feltárulásával különös módon megnyugvás telepedik a társaságra. A tény, hogy az élet kiismerhetetlen, a benne élő emberek hibáikkal, gyarlóságukkal, esetlenségeikkel csupán élni akarnak, és sokszor csak sodródnak az élettel, akár válasz is lehet Patrícia kérdésére.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!