RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Egyfelvonásos komédiák

Egyfelvonásos komédiák

Anton Pavlovics Csehov: Egyfelvonásos komédiák


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 19:00

Csehov két fergeteges komédiáját Bata Éva, Szigethy Gábor, valamint a miskolci nézők számára ismerős vendég, a Miskolci Nemzeti Színház társulatának egykori tagja: Rusznák András előadásában láthatja a közönség. Az Egyfelvonásos komédiákban egy-egy nagyon is emberi, mindennapos helyzetbe csöppenünk, tele humorral.

A Medve című komédiában Popova Jelena Ivanovna, a fiatal özvegy földbirtokosnő hetedik hónapja gyászolja elhunyt urát. Elhatározása szent és megmásíthatatlan: elzárkózik a világtól, haláláig gyászolni fog. Ekkor állít be hozzá, hívatlanul, Szmirnov Grigorij Sztyepanovics, hogy néhai férje tartozását behajtsa.

A Leánykérésben Ivan Vasziljevics Lomov, földbirtokos, 35 évesen úgy dönt, hogy most már mindenképpen megházasodik. A szomszédba megy lánykérőbe, azonban kiderül, hogy az udvariassági társalgás még jó szomszédok között sem olyan zökkenőmentes.

Szereplők:

Bata Éva
Rusznák András
Szigethy Gábor

Zene: Slárku Anett és Vértesi Ferenc
A rendező munkatársa: Varró Anna Áfonya

Rendező:
Szőcs Artur

Ajánlatunk


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

bohózat két felvonásban

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!