RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Egy kis éji zene - a Zene lelke Sátoraljaújhelyen

Egy kis éji zene - a Zene lelke Sátoraljaújhelyen

Mozart: Egy kis éji zene
Sosztakovics: hegedűduók – vonószenekari változat (átdolgozta Pacsay Attila)
Antonio Vivaldi: Anderò, volerò, griderò – Ária az Orlando finto pazzo c. operából
Mozart: Voi, che sapete – Cherubino áriája a Figaro házasságából
Gabriel Fauré: 5 Mélodies - Mandoline
Gabriel Fauré: 3 Songs - Après un rêve
Csajkovszkij: C-dúr…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 13. vasárnap, 20:00

Szerenád hangulatú, könnyed nyár esti koncertműsorral mutatkozik be a Zempléni Fesztiválon az Anima Musicae Kamarazenekar. A „zene lelkéről” elnevezett együttes Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal csapata, több nemzetközi verseny ( SCL Fesztivál - Bécs, Musikverein, kiemelt 1. díj, T. I. M. Competition, Párizs, 3. díj) és hazai díj (Artisjus-díj, Junior Prima-díj, Nemzeti Ifjúsági Zenekar 2018-2020 cím) kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője. Az Anima Musicae műsorának nyitányaként Mozart ikonikus Kis éji zenéje hangzik el, amelyet az együttes 2015-ben rögzített a Hungaroton kiadónál. Romantikus szerenádokat felsorakoztató lemezsorozatuk első kiadványa Csajkovszkij közkedvelt művét tartalmazza, amellyel a 2022-2023-as évadban Magyarország-szerte felléptek. Az együttes szólistája Csordás Klára énekművész lesz, aki több ízben állt már az Anima Musicae élén Budapesten, Zágrábban és Párizsban is. Széles repertoárja a barokktól egészen a kortárs zenéig terjed. A jelenleg Párizsban élő, Cziffra-díjas énekes koncerteket és szólóesteket adott többek között Budapesten a Zeneakadémián, a Vigadóban, a Magyar Rádióban, a bécsi Konzerthausban, Párizsban a Cité de la Musique-ban, a Radio Franceban, az UNESCO-ban, a Herkulessaalban, Londonban a Wigmore Hallban, a Gulbenkian Foundationban, New Yorkban, Am Hagenben, Frankfurtban, Hamburgban, Szófiában, Stuttgartban, Oaxacában, Montrealban, Phoenixben, Genfben és Tbilisziben.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!