RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aktuális előadások



A rockzene szolgálatában…

EDDA Művek 50

2024. november 9. (szombat), 20.00 – Szeged, Városi Sportcsarnok

19.00 - Előzenekar: Pataky Művek

 

Ötven éve annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból jubileumi turnéra indult, melynek keretében 2024. november 9-én Szegeden, a Városi Sportcsarnokba lépnek fel. 

Az elmúlt évtizedek során több millió eladott album, generációkon átívelő megannyi sláger, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, Fonogram-életműdíj, szakmai díjak és kitűntetések köthetők a nevükhöz. A magyar zene egyik örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői lettek, pályafutásuk során keményen megküzdöttek ezért a státuszért. Lelkesedésük és munkásságuk a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetével övezve. 

2024. november 9-én a Városi Sportcsarnokban egy hatalmas rock-ünnep lesz az inkonikus zenekarral, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

Ajánló


Szivárványos zenekari hangzás, titokzatos párbeszédek, találós kérdések. Ármányos törpe és diadalmas ifjú hős. Sárkányölés és a fenevad megízlelt vére nyomán…

Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!