RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Drakulics elvtárs - kertmozi

Drakulics elvtárs - kertmozi

Magyarország a 70-es években. Fábián elvtárs, a kubai forradalom magyar hőse hazalátogat, hogy megnyissa a kommunista testvérnemzet, Vietnám számára szervezett véradást. Ám valami nem stimmel az öreg harcossal, úgy néz ki, mintha harmincéves lenne, laza stílusa, meg vérvörös Mustangja van, a nők meg döglenek utána az ágyban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 20:00

Drakulics elvtárs - kertmozi
magyar vígjáték, 95 perc, 2018

Magyarország a 70-es években. Fábián elvtárs, a kubai forradalom magyar hőse hazalátogat, hogy megnyissa a kommunista testvérnemzet, Vietnám számára szervezett véradást. Ám valami nem stimmel az öreg harcossal, úgy néz ki, mintha harmincéves lenne, laza stílusa, meg vérvörös Mustangja van, a nők meg döglenek utána az ágyban. A kémelhárítás a legjobb embereit állítja rá. Mária kísérőként próbál a bizalmába férkőzni, miközben pasija a háttérből figyel, amikor épp nem őrjöng a féltékenységtől.

Az Isteni műszak író-rendezőjének éjfekete humorú vígjátéka ígér vérpezsdítő moziélményt erős szereplőgárdával, emlékezetes látvánnyal és fordulatos történettel a Kertmozi programsorozatában.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Közreműködők:

Főszereplők:
Walters Lili: Magyar Mária
Nagy Ervin: Kun László
Nagy Zsolt: Fábián elvtárs
Thuróczy Szabolcs: Esvégh elvtárs
Znamenák István: Cserkó Jenő
Szűcs Nelli: Cserkóné
Borbély Alexandra: Ibolya
Balsai Móni: Nádja asszony
Rába Roland: Kádár János
Kerekes Éva: Telekes titkárnő
Trill Zsolt: Galambos elvtárs
Bödőcs Tibor: Szikra konferanszié

Rendező: Bodzsár Márk
Forgatókönyvíró: Bodzsár Márk
Operatőr: Reich Dániel
Dramaturg: Jakab Juli, Tasnádi István
Producer: Pék Csaba, Tőzsér Attila

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!