RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Dr. Csernus Imre előadása - Papucs legyek vagy szabad ember?

Dr. Csernus Imre előadása - Papucs legyek vagy szabad ember?

Csernus doki előadása – “Papucs legyek vagy szabad ember? Párkapcsolati konfliktusaink a Nő, és a Férfi szemszögéből is.”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 26. szerda, 18:00

Dr. Csernus Imre nem hisz abban, hogyha egy ember belesétál egy gödörbe a saját lábán, abból nem tudna kisétálni, szintén a saját lábán. Ezért nem hisz abban, hogy vannak reménytelen esetek. Szerinte nincsenek. Mindig van kiút.

Előadásában beszél arról, mit vár el egy nőtől a társadalom, a család, a barátok. Szót ejt arról, kinek és miért kell megfelelnünk különböző szerepekben (anyaként, apaként, feleségként, férjként, dolgozóként).

Csernus doki beszélt arról, mit várhatunk tokaji előadása kapcsán.
„Nagyon sok ember él párkapcsolatban, miközben nem tudják, hogy a belső bizonytalanság kizárja a párkapcsolat létét” – mondja. „A legtöbb ember a biztonságra törekszik a párkapcsolatban, ami nem a boldogság szimbolikája”- folytatja. „Önmagunkból „kibányászni” azt, ami nem tetszik, fájdalmas és kemény munka.”

Csernus doki 2016 után újra visszatér a Katlanba. Ön bevállalja az előadását?

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!