RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


D.A.S. Trio

D.A.S. Trio

A zenekar saját számokat játszik, melyeket együtt írnak. A közöttük lévő bámulatos összhang az első pillanattól átjön, fiatalos lendületük magával ragadja a közönséget. A pimaszul technikás groove-ok és a virtuóz előadásmód meglepő könnyedséggel párosul, amire nem lehet nem odafigyelni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 7. péntek, 20:00

A D.A.S. Trio 2014-ben kezdte munkásságát. A fiatal virtuózokból álló csapat célja az izgalmas zenei elemek kombinálása és érzéseik zenei nyelven történő megfogalmazása. Alapvetően jazz-fusion zenét játszanak, azonban hangzásukra minden tag egyéni zenei ízlésének hatása van. A zenekar nevét a tagok neveinek kezdőbetűiből összerakva alkották. A kezdetek óta számos zenei versenyen vettek részt és értek el kimagasló eredményeket. Fiatal koruk ellenére olyan neves előadókkal tudtak együtt dolgozni, mint Nagy János, Vincent Mascart, Kézdy Luca, Szirtes Edina "Mókus", Lukács Péter "Peta" és Mike Gotthard. 2015-ben a Cseh Tamás Program támogatásával elkészítették első lemezüket, amelyet az ország számos fesztiválján bemutattak, valamint turnéztak vele Erdélyben. 2017 óta Ádám a zenekar basszusgitárosa, a dalokat pedig főképp Ábel komponálja. Rendszeresen adnak koncerteket Budapesten, illetve külföldön (Románia, Szerbia, Ausztria, Csehország).

Közreműködik:

Nagy Ábel - billentyűk
Sárdi Ádám - basszusgitár
Fábry Adonisz - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!