RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Csin-Csin (keserű komédia)
10

Csin-Csin (keserű komédia)

Pamelát férje megcsalja Cesareo feleségével. Párizsban vagyunk, a Fény városában… fény, harmonika, Piaf és Aznavour. És a bárok…ahol egyre sűrűbben találkozgatnak. A felejtésre és a bosszúra mi való? Az ital. Egyre többet hangzik el a nő szájából is: “Ne igyunk egy kortyocskát?…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Francois Billetdoux: Csin-csin
keserű komédia, zenével

Pamelát férje megcsalja Cesareo feleségével. Párizsban vagyunk, a Fény városában… fény, harmonika, Piaf és Aznavour. És a bárok…ahol egyre sűrűbben találkozgatnak. A felejtésre és a bosszúra mi való? Az ital. Egyre többet hangzik el a nő szájából is: “Ne igyunk egy kortyocskát?”
míg…
az életük egyre lejjeb csúszik. A nő lakásába zárkózik, a férfi utcára kerül. Az italozás öröklődik, a nő fiát sem kíméli a függőség. Hiába énekli immár az utcán lakva a nő: “Nem bánok semmit sem…” az életük végérvényesen zátonyra fut.

Szereposztás:
Cesareo............. Perjés János
Pamela.............. Nagyváradi Erzsébet
Bobby................ Blahó Gergő
Harmonikás....... Babicsek Bernát

Fordította: Örkény István
Zenei vezető: Babicsek Bernát
Díszlet: Spirit
Jelmez: Veréb Dia
Rendezőasszisztens: Kocsis Bea
Rendező: Hajdú László

Az előadás Francois Billetdoux örököseinek engedélyével, az SACD és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével jött létre.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Ajánló


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!