RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Csík Zenekar Jótékonysági Nagykoncertje

Csík Zenekar Jótékonysági Nagykoncertje

A Kossuth-díjas Csík Zenekar a jótékonyság jegyében ismét újra Szombathelyen! A neves zenekar egy nagyszabású koncertet ad a szombathelyi Agora Művelődési és Sportház színháztermében, december 8-án, vasárnap. Jöjjön el, és élje át Ön is ezt az érzést, amit a 30 éves Csík zenekar tud nyújtani!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 19:00

Csík Zenekar Jótékonysági Nagykoncertje

A Csík zenekar 30 éve meghatározó szereplője Magyarország népzenei életének. Rengeteg koncert, táncház és jó néhány sikeres zenei album tette népszerűvé nemcsak a zenekart, de a magyar népzenét is – hazánkban és külföldön egyaránt. A zenekar koncertműsorában elsősorban magyarországi és erdélyi magyar népdalok illetve táncmuzsikák hallhatók, de román táncdallamok is szerepelnek.
A jegyek már kaphatók de érdemes minél hamarabb megváltani a belépőjegyeket az előadásra aki részese akar lenni ennek a kiváló műsornak.

A rendezvény kezdeményezettje: Zseboroszlán - Vas Megyei Koraszülöttekért Alapítvány - Szombathely
A rendezvényre értékesített minden belépőjegyből 500 Ft-ot a szombathelyi Zseboroszlán Alapítványnak adományozzuk.

Ajánlatunk


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!