RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Családi háromszög (GlobART Társulat)

Családi háromszög (GlobART Társulat)

„… abban a világban, ahol én élek, azok, akiknek nincs szerencséjük, átengedik a helyüket a többieknek” – hangzik el Guy Foissy egyfelvonásos, szatirikus krimijében. A darabban két nő véletlenszerű(?) találkozásának, sorsuk végzetes összefonódásának lehetünk tanúi a borzongató végkifejletig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 19:00

A GlobART Társulat előadása.
CSALÁDI HÁROMSZÖG
dráma 1 részben

írta: Guy Foissy

„… abban a világban, ahol én élek, azok, akiknek nincs szerencséjük, átengedik a helyüket a többieknek” – hangzik el Guy Foissy egyfelvonásos, szatirikus krimijében. A darabban két nő véletlenszerű(?) találkozásának, sorsuk végzetes összefonódásának lehetünk tanúi a borzongató végkifejletig. Különbözőbbek talán nem is lehetnének; életük más színfalak között zajlik, eltérő intellektussal, anyagi, társadalmi lehetőségekkel, világképpel rendelkeznek. Mégis ott feszül kettejük között valami hasonlóság is, a kongó üresség és a magány. A kiugró különbségek és a kevésbé nyilvánvaló hasonlóságok végiglüktetnek a történeten, egyes pontokon szinte a „húzd meg, ereszd meg” határát súrolva, de csak a határát, hiszen a történet fogaskerekei egyértelmű irányba haladnak.

SZEREPLŐK:
Sophia - Varga Dóra | Sütő Zsófia
Sophie - Sütő Zsófia | Németh Viktória
Philippou - Dobrovszki Roland | Szabó Gábor
Férj - Dobrovszki Roland | Szabó Gábor

RENDEZŐASSZISZTENS: Pánczél Eszter
ZENESZERZŐ: Nádaslaki István
KOREOGRÁFUS: Szili Vera
DÍSZLETTERVEZŐ: Szeredai Enikő
DRAMATURG: Pivarnyik Anikó

RENDEZTE: Somogyi Anna

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!