RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Családi ágy

Családi ágy

A Családi ágy című vígjáték közel száz éve született a holland szerző, Jan de Hartog tollából. A darab egy házasság történetének hat epizódját mutatja be az esküvőtől a korai öregkorig. Középpontjában a címadó bútordarab: egy ágy áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 19:00

Jan de Hartog: Családi ágy
vígjáték

Ez az ágy, a „minden titkok tudója”, a házastársi élet alfája és omegája, a kritikus események színhelye (és elszenvedője). A hálószobai események valóban alkalmasak egy teljes életút elbeszéléséhez, már ha van, aki szeretne erről a pikáns ínyencségekkel és mindennapi drámákkal teli életútról bármit is mondani.
A két embert a valódi szerelem hozta össze, és tartja egymás mellett, de ennek a szerelemnek is próbatételeket kell kiállnia. A kacagtató, megható jelenetek végigvisznek bennünket közel húsz év történésein, melyekben csak egy állandó, változatlan elem van: a nagy családi ágy a mama által hímzett párnával. Nászéjszaka és szülés, féltékenység és önvád, hűség és hűtlenség követik egymást a kapcsolatban, hogy aztán a végén mindig ott legyen kéznél a régi bútordarab, az igazi megoldás. És mindez a múlt század fordulóján, a békésnek induló 1900-as évek elején.

Szereplők:
Agnes................ Fehér Tímea
Michael.............. Bartus Gyula Jászai Mari-díjas

Rendezte: Csurulya Csongor

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!