RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Család és karrier? / Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

Család és karrier? / Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

A mesemondással átszőtt előadásból kiderül, hogy aktuális életfeladataink és élethelyzetünk szerint is választhatunk magunknak meséket – ez a meseterápia lényege. Ám a mesehősök csupán megnyitják előttünk a lehetőségeket, a többi rajtunk múlik.

Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

Megannyi sztereotípia és félreértés él a köztudatban a női és férfi mesehősökkel kapcsolatban. Valóban arról lenne szó, hogy a mesék csak a sárkányölő férfiakat és a fehér paripás királyfiakról álmodozó nőket ismerik? Bizony nem. Milyenek valójában a férfiak és a nők a mesékben? Mit keresnek, mitől félnek, hogyan lesznek boldogok? Van-e tanulnivalónk tőlük manapság? A mesemondással átszőtt előadásból kiderül, hogy aktuális életfeladataink és élethelyzetünk szerint is választhatunk magunknak meséket – ez a meseterápia lényege. Ám a mesehősök csupán megnyitják előttünk a lehetőségeket, a többi rajtunk múlik.


Család és karrier? Párkapcsolati és önismereti előadások. Elsősorban párkapcsolati témákat járunk körbe és kommunikációval, konfliktuskezeléssel kapcsolatos kérdésekre keresünk válaszokat, pszichológusok, kommunikációs és mentálhigiénés szakemberek segítségével. Alkalmainkat minden év tavaszán és őszén szervezzük, többek között olyan neves előadókkal, mint Bagdy Emőke, Pál Feri, Kádár Annamária, Almási Kitti, Mihalec Gábor, Orvos-Tóth Noémi, Kozma-Vízkeleti Dániel.

 

Ajánló


Az est vendége a 20. jubileumát ünneplő Roxínház, akik több Dés musicalt is…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…