RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Chanson Elysée - Francia Sanzonest
3

Chanson Elysée - Francia Sanzonest

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

Chanson Elysée

Francia Sanzonest Csemer Boglárkával, Kárász Eszterrel és Szalóki Ágival

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán. A három gyönyörű hangú énekesnő három teljesen különböző módon találkozott a francia sanzonnal. Mindhárman sokat foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz.
Zenés időutazás ismert és ritkán hallott, sokat énekelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át. Szívszaggató szólók, nagy érzelmek: fájdalmas romantika, emlékezés, beteljesületlen szerelem – mindez a francia művészetre jellemző hőfokon.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!