RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


CARAMEL – ÚJRA MESTERKÓD részletek

CARAMEL – ÚJRA MESTERKÓD részletek

Egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát. Bátran mer énekelni az érzéseiről, mély gondolatairól, melyekkel közönségét is minden alkalommal magával sodorja.
Caramel idén nyáron is visszatér a Margitszigetre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 15. kedd, 20:00

CARAMEL – ÚJRA
MESTERKÓD részletek
(esőnap: augusztus 16.)

Vendég:
Szulák Andrea, Veres Mónika Nika

Caramel népszerűsége, csodálatos hangja mellett, épp a közelségben, a személyes és végtelenül őszinte kisugárzásban is rejlik. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes különleges tehetségű zeneszerző, aki saját maga írja dalszövegeit is.

Koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak el a tavaly bemutatott, Mesterkód című musicaljéből. Az előadás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára íródott és hazánk neves költőinek szerelemes versei is fűszerezik majd az estét.

Szövegíróként a költészet sem áll távol Carameltől. Jól bánik a szavakkal, úgy adja át mondanivalóját a világról, a szerelemről, a boldogságról és a hitről, hogy mindenki könnyen tud azonosulni vele. Vendégeivel, hazánk meghatározó női hangjával, olyan műsorral készül, mely felejthetetlen lesz mindenki számára.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

zenés játék két részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!