RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Budapest Jazz Orchestra - Queen Real Jazz

Budapest Jazz Orchestra - Queen Real Jazz

Budapest Jazz Orchestra a Kőrösiben. Ismert Queen feldolgozások, filmslágerek és musicalek Wolf Kati és Serbán Attila közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 19:00

Főhajtás a Queen életműve előtt

Magyarország elsőszámú jazz-nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra szokatlan ötlettel állt elő. Ennek köszönhetően a legendás Queen együttes jazzbe öltöztetett dalai csendülhetnek fel. A Queen számok jazzbe ültetése Madai Zsolt jazz-dobos évek óta dédelgetett álma, amely Kollmann Gábor, a Budapest Jazz Orchestra művészeti igazgatójának támogatásával jöhetett létre. A Queen-életművet hallgatva egyértelművé válik, hogy a Queen nem csak egy rock-zenekar, hanem négy különböző műfajt szerető zeneszerző alkotóműhelye, nagyívű kompozíciókkal és brilliáns hangszerezéssel. Ez a zenei sokszínűség lehetővé teszi, hogy ezen a különleges estén a Queen és a jazz zene lenyűgöző egyvelegét hallgathassa meg a közönség. Olyan kevésbé ismert dalok is helyet kapnak a műsorban, amelyek hallattán a közönség vélhetően el sem hiszi majd, hogy ezek ugyanannak az együttesnek az alkotásai.

A Queen együttes sikere szorosan összefügg Freddie Mercury felülmúlhatatlan zenei zsenijével, aki egyszerre volt zeneszerző, hangszeres és énekes is.

Az előadás alatt három remek énekes-szólista idézi majd Őt meg. A tervek szerint ez az este egy olyan kivételes zenei főhajtás lesz, amely bebizonyítja majd, hogy a különböző műfajok ténylegesen átjárhatóak úgy, hogy egy új minőség szülessen. A Budapest Jazz Orchestra olyan elismert énekeseket nyert meg a produkciónak, mint: Wolf Kati, Csordás Levente és Kocsis Tibor.

 A dalokat hangszerelte: Hárs Viktor és Zakar Zoltán.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!