RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Buborék háború a Mátrában
2

Buborék háború a Mátrában

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át. Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között?

Kizárólag csoportoknak szervezzük.


1. Adj, kiráky, katonát!
Az Adj király katonát klasszikus játék ötletére épített játékban kézfogás nélkül kell zárni a falat, hogy az ellenfél ne tudjon áttörni rajta.

2. Légvár, vagy buborék?
Az ügyességre építő játékban, hamar kiderül ki az, aki csak a levegőbe beszél, aki légvárat épít, de nem tud megfelelni a csapatkövetelményeknek. A komolyság itt nem tényező. A csapattagok bukfencet, agy fejen állást kell, hogy bemutassanak. A légvárépítők büntető feladatokat hajtanak végre. Megmutathatják, hogyan megy a bukfenc, vagy a tigrisugrás!

3. Buborék bowling
Az ellenfél csapata feláll, mint a bábuk, a másik csapatnak van két „gurítása” (meghatározott távolságról, meghatározott sávban közéjük fut). Hányat borít fel? Tarol? Nem csak az erő, a taktika is számít!

4. Bubi buborék
Ebben a játékban kiderül, ki lesz a Joker a csapatban. A szumo bajnokságot imitáló játékban minden csapat meghatározott számú tagot delegál, akik összemérik erejüket. Az győz, aki felülkerekedik. Győzelmével ő lesz a csapat aduásza!

A program indulási helye és időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. 
09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő
Létszám: 8-30 fő
Korhatár: 8-99 év

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!