RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bruno Lapin (FR)

Bruno Lapin (FR)

Bruno Lapin nyitott zenét játszik, amely a jelen tovalibbenő pillanatait ünnepli, afféle társas költészetté emelve azokat a perceket, amelyekről gyakorta megfeledkezünk. Bruno azonban egy kitalált személy: a francia kortárs jazz három beskatulyázhatatlan egyéniségének zenében megtestesülő, közös alteregója.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 5. szerda, 20:00

A trió nem kevesebbet állít, minthogy a rögtönzés tulajdonképpen előfeltétele a mondanivaló legtisztább kifejezésének. A hangszerelés keretei felszabadítják az improvizációt, s kialakul az a folyékony zenei elbeszélésmód, ahol a felbukkanó témák csupán a melódia továbbgörgetését szolgálják. A rögtönzés a trió zenéjének alapköve, és mikor introspektívnek tűnik, akkor is kollektív cselekvésként hat – így válik Bruno Lapin egy kiüresedett jövőkép helyett a beláthatatlan lehetőségek költői allegóriájává.

Közreműködik:

Sophie Bernado - fagott, ének
Joce Mienniel - fuvola
Clément Petit - cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!