RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


BRUB, AVAGY EGY ZOKNI, AMINEK PÁRJA NINCS - Szamárfül Projekt
2

BRUB, AVAGY EGY ZOKNI, AMINEK PÁRJA NINCS - Szamárfül Projekt

Brub vagyok. Félpár zokni. Mondhatnám, hogy páratlan. Barátaimmal - Trappal, Kexszel és Uppival - Ábel szobájában lakunk. Ha neked is van félpár zoknid, akkor bizonyára tudod, hogy nekünk, ellentétben páros társainkkal, nagyon kalandos életünk van. A minap például találkoztam egy náthás porszívóval, megtudtam, hogy hogyan érdemes játszani a bújócskát..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 9. vasárnap, 11:00

BRUB, AVAGY EGY ZOKNI, AMINEK PÁRJA NINCS - Szamárfül Projekt

Brub vagyok. Félpár zokni. Mondhatnám, hogy páratlan. Barátaimmal - Trappal, Kexszel és Uppival - Ábel szobájában lakunk. Ha neked is van félpár zoknid, akkor bizonyára tudod, hogy nekünk, ellentétben páros társainkkal, nagyon kalandos életünk van. A minap például találkoztam egy náthás porszívóval, megtudtam, hogy hogyan érdemes játszani a bújócskát, hogy mikor és honnan támad a kupiszörny, hogy Luke Skywalker az első űrhajós, aki fénysebességgel képes tolatni, és legfőképpen azt, hogy milyen jó, ha a zokninak igaz barátai vannak.     

Előadják: Berki Szofi, Bernáth Dénes, Lőrincz Sándor                 

Játékidő 50 perc
Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk!

A Szamárfül Projektről:
A Szamárfül Projekt egy Manó nevű kisfiúnak köszönheti létrejöttét, ugyanis öt évvel ezelőtt pont az ő születésnapjára készítettük el első darabunkat, A brémai muzsikusokat. Manó volt előadásunk első Betyárfőnöke, akit már közel 200 újabb követett. Azóta persze a repertoárunk bővült négy előadással, egy koncerttel, öko-foglalkozásokkal, drámafoglalkozásokkal, és ezalatt bejártuk szinte az egész országot. Sőt, ha Brémába még nem is, de Szlovákiába és Prágába már eljutottunk mese-előadásainkkal. Ars poeticánk szerint az egész családnak szóló darabokat készítünk, mert hiszünk abban, hogy a gyermek a szülőtől tanulja a legtöbbet, így a színház szeretetét is.

Ajánlatunk


RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!