RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

BORSODI HOMÁLYOS - Aranyosi Péter önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 6. kedd, 19:00

Aranyosi Péter országszerte nagy sikerrel futó "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva, új önálló esttel jelentkezett.

 

A négybetűsben gyerekkoráról, szüleiről, iskoláiról, munkahelyeiről mesélt, és a kezdő humorista nehézségeivel foglalkozott. Az új est – ahogy a címe is sugallja – inkább a "Provinciákról" érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és társai átfolyják a történeteket!

 

Visszatérnek a színpadra a régi jó "Miskolci arcok" Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

 

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!