RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Boggie, Perpetuum

Boggie, Perpetuum

Fellép: Boggie és zenekara

Előzenekar: Perpetuum

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 19:30

PERPETUUM
A Perpetuum zenekar 2017-ben alakult, de végleges formáját 2019 januárjában nyerte el. Stílusukat experimentális art-popnak nevezték el, amit nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem. Zenéjük több műfajból táplálkozik, amelyben megtalálhatóak jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is. Fade című kislemezük idén márciusban jelent meg, amit április elején Parasomnia daluk követett. 2019-ben több tehetségkutató versenyen elhozták a legjobb helyezéseket, így a Roxiget tehetségkutató versenyen 3. helyezést értek el.

Tagok:
Girincsi Fruzsina – ének; Takács Dániel – gitár;
Sárosi Áron – basszusgitár; Telek Attila - dob

BOGGIE
Csemer Boglárka, a kivételesen sokszínű énekes-dalszerző zenésztársaival valódi álomcsapatot alkot a fiatal magyar könnyűzenei tehetségek között. A Boggie dalokban bátran keverednek a stílusok: pop, jazz, francia sanzon, de a klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan. Csemer Boglárka hangjában egyszerre lehet felfedezni a finom nőiességet, a gyermeki játékosságot és azt a határozott nőt, akivé az évek során érett. 2014 januárjában Parfüm című videoklipje bejárta az egész világot, 2015-ben 2. nagylemezéért Fonogram díjat kapott.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!