RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


B.my.LAKE Fesztivál/ 1. nap - augusztus 19.
2

B.my.LAKE Fesztivál/ 1. nap - augusztus 19.

2013-ban igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezett a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B my Lake soha nem látott LineUppal várta a zene szerelmeseit – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!

A több, mint 120 DJ-t felvonultató B my Lake Fesztivál káprázatos környezetben került megrendezésre: a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpont a II. Világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is. A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várta 6 színpad a partizó közönséget – mind nappali, mind esti zenei programokkal

A B my Lake Fesztivál debütálását követően a figyelem középpontjába került, rohamos tempóban fogytak a jegyek és a bérletek az ország minden pontján, s kivívta a nemzetközi elismerést is, hiszen egyből jelölte a European Festival Awards ‘Best New Festival’ kategóriában.

2014-ben a B my Lake Fesztivál augusztus 18-19-20-21-én kerül megrendezésre.

Napijegy:
Március 31. éjfélig: 9 990 Ft (33 €)
Április 1-től és a helyszínen: 12 990Ft (43 €)

Ajánló


Közreműködik: Ránki Dezső zongora Tóth Bálint kürt Concerto Budapest Vezényel: Keller András

Is­me­rős a tör­té­net. Az el­du­gott kis falu nincs­te­len lakói szebb élet­ről áb­rán­doz­nak. A…