RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


B.my.LAKE Fesztivá / 2. nap - augusztus 20.
2

B.my.LAKE Fesztivá / 2. nap - augusztus 20.

2013-ban igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezett a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B my Lake soha nem látott LineUppal várta a zene szerelmeseit – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!

A több, mint 120 DJ-t felvonultató B my Lake Fesztivál káprázatos környezetben került megrendezésre: a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpont a II. Világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is. A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várta 6 színpad a partizó közönséget – mind nappali, mind esti zenei programokkal

A B my Lake Fesztivál debütálását követően a figyelem középpontjába került, rohamos tempóban fogytak a jegyek és a bérletek az ország minden pontján, s kivívta a nemzetközi elismerést is, hiszen egyből jelölte a European Festival Awards ‘Best New Festival’ kategóriában.

2014-ben a B my Lake Fesztivál augusztus 18-19-20-21-én kerül megrendezésre.

Napijegy:
Március 31. éjfélig: 9 990 Ft (33 €)
Április 1-től és a helyszínen: 12 990Ft (43 €)

Ajánló


Anatevka eldugott kis falu Ukrajnában. Együtt élnek itt zsidók és keresztények, viszonylag békében,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy…

Az ország egyik legnagyobb rockzenekara az EDDA Művek, 2020. március 7-én ismét beveszi…