RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


BEST OF DOLHAI

BEST OF DOLHAI

Egy legendás életmű keresztmetszete sztárvendégekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 20. csütörtök, 20:00

BEST OF DOLHAI
(esőnap: július 21.)

Dolhai Attila, Jászai Mari-díjas Érdemes Művész, operett- és musicalénekes nyári koncertje szinte valamennyi zenés műfaj rajongóinak kínál egyedülálló művészeti csemegét. Az est során elhangoznak a népszerű előadó leghíresebb musical- és operett slágerei, megidézve ikonikus színpadi szerepeit, de a palettáról nem hiányoznak majd Dolhai Attila legkedvesebb saját szerzeményei sem.

A látványos show-elemekben gazdag est meglepetést is tartogat, hiszen színpadra lépnek az énekes művészvendégei, a Budapesti Operettszínház sztárjai: az Évad női főszereplőjének járó Honthy-díjjal kitüntetett, EMeRTon-díjas Janza Kata, a színpadra visszatérő Vágó Zsuzsi, valamint a zenei pályán édesapját követő Dolhai Luca, a Zeneakadémia magánénekes hallgatója.

Legyen részese egy igazán egyedálló zenei csemegének Dolhai Attilával!

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!