RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


BENCS Női Szalon - Álomból Valóság - Beszélgetés Zentai Edit énekessel-műsorvezetővel

BENCS Női Szalon - Álomból Valóság - Beszélgetés Zentai Edit énekessel-műsorvezetővel

A mikrofon, a színpad és a zene Zentai Edit személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 20. kedd, 19:30

BENCS Női Szalon - Álomból Valóság
Beszélgetés Zentai Edit énekessel-műsorvezetővel
A Bencs SZALON rendezvénysorozat programja

Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester méltó júliusi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?

Kiderül július 20-án a Női Szalonban!
Gondolkodjunk újra együtt!

Az est házigazdája: dr. Körtvélyfáy Eszter

Időtartam: 1 óra 15 perc

A Móricz Zsigmond Színház játszóhelyeire vonatkozó legfrissebb egészségügyi tájékoztatás az alábbi linken érhető el: https://www.moriczszinhaz.hu/egeszsegugyi-tajekoztatas-covid-19-informaciok

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!