RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége. Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről, továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

Többszemközt Kosik Anitával

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.
Anita színes, vibráló egyéniség, a pörgés lételeme. Vallja, hogy a zene az kell. Számára a színház játszótér és munkahely, sőt, nemzeti kincs. Elmondása szerint Nyíregyházán érte el „színészi nagykorúságát”. Hetedik esztendeje tagja a Móricz Zsigmond Színház társulatának, itt ismerte meg élete párját, Gulácsi Tamást.

Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről Gondos Magdótól Velma Kellyn át Nickie-ig; továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

A szeptember elsején 17.30-kor kezdődő beszélgetés során még számos érdekes kérdéskört érint a házigazda és vendége.

A tapasztalatok szerint a jegyek gyorsan fogynak, így érdemes mielőbb gondoskodni a belépőről!