RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Bencs estek - Életük a színház

Bencs estek - Életük a színház

Életük a színház: Beszélgetés Kovács Istvánnal és Sajgál Erikával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 9. kedd, 19:30

Két remek ember, akik boldogan mesélnek. Az Egri csillagok Bornemissza Gergelyét alakító Kovács István és felesége Sajgál Erika lesz a Bencs Villa vendége.

Ötven éves múlt a magyar filmgyártás egyik legnagyobb klasszikusa, az Egri Csillagok. Ennek alkalmából is mesél Kovács István, akibe egy fél ország volt szerelmes. A 75 éves színművészről a nézők hosszú évekig azt hitték, hogy a valóságban is Venczel Verával alkot egy párt, de ez természetesen nem így volt, hiszen szerelmük csak a vászoné volt, még akkor is, ha nézők százezreit ejtették együtt rabul. Az Egri csillagok, a Kárpáthy Zoltán, A Pogány Madonna sztárja a kilencvenes években egy közös szavalóesten ismerkedett meg a feleségével, akivel a mai napig boldog és harmonikus házasságban él. Sajgál Erika játszott többek között a Vígszínházban, a Pesti Színházban és a Turay Ida Színházban. Színpadi alakításai mellett több játék- és televíziós filmben, sorozatban szerepel.

Egy házaspár, akiknek az élete a színház…

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, számos sztorit mesélnek majd a közönségnek.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!