RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2023.01.01 5:00 óráig

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2023.01.01 5:00 óráig

2022 utolsó éjszakáján is Be Massive! Idén szilveszterkor is Metha és a Be Massive csapat – Metha, Dubecticut, Lenny Lenoks, Blas, Robert Makai, Secret Factory – felel a zenéért majd a Várkert Bazár Rendezvénytermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 22:00

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2

A Be Massive közel két évtizede Budapest egyik legnevesebb elektronikus zenei partysorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A szervezők széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban, olyan neveket hoztak el rendezvényeikre, akik közül mára már többen szupersztárok lettek: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik és ENOS hazánkban egytől egyig a Be Massive bulikon debütáltak.

A programsorozat alapítója, Metha fáradhatatlanul szervezi a különleges helyszíneken megvalósított Be Massive Horizon bulikat. Általában oda visz elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki nem tartott hasonlót: adott koncertet a kőröshegyi levendulásban, a tihanyi kompon vagy épp a Dunakanyarban. Tavaly ilyen volt a Várkert Bazár is, ahol előbb háta mögött a felkelő nappal a budai Vár falain adott koncertet, majd szilveszterkor egy teltházas bulit tartott, és most visszatérő vendégként itt szintén ők zárják a 2022-es évet.

Metha a Be Massive bulik mellett számos kiemelt rendezvényen játszhatott, a Historical Tales az ő szettjeivel nyitott az Oroszlános udvarban, nyáron pedig a STRAND Fesztiválon a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában mutatta meg mi kell egy jó délutáni lazuláshoz.

És hogy mire számíthatunk szilveszter éjjel? Minőségi, dögös zenékre.
Ahogy a mottójuk is szól: „A stílus nem, csak a jó zenék, amik számítanak”

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!