RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Artist Talk - Barabás Zsófi és Nemes Márton

Artist Talk - Barabás Zsófi és Nemes Márton

A Ludwig Múzeum új sorozatában Barabás Zsófi és Nemes Márton mutatkozik be.
Mindketten az Iparterv-generációnál veszik fel a fonalat, nagyon sok szálon kötődnek a hazai festészeti hagyományhoz, viszont bátran lépik át a konvencionális mester-tanítvány viszony kereteit.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 15:00

Barabás Zsófi az organikus, geometrikus absztrakt festészet egyik legkonzekvensebb hazai képviselője. Tanult Japánban a Tókiói Császári Képzőművészeti Egyetemen, Németországban és Angliában. DLA tanulmányai során Keserü Ilona Színerő kurzusai felszabadító erővel hatottak rá. Közös kiállítása volt Bak Imrével, akitől a geometrikus absztrakt kompozíció fegyelmezettségét sajátította el.

Nemes Márton generációjának egyik legeredetibb, legígéretesebb alkotója, a Chelsea College of Arts mesterképzésén tanult, jelenleg Londonban él. Folyamatos technikai kísérletezésével, a műfaji határok átlépésével szüntelenül feszegeti a festészet materiális és szellemi határait. Hencze Tamással közös kiállításán a Deák Erika Galériában a festészet és a képalkotás válságát tematizáló spaniferes képeivel aratott átütő sikert.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!