RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ARANYBÁL 2020

ARANYBÁL 2020

A Budafoki Dohnányi Zenekar 2020. február 8-án szeretettel várja Önt és partnerét, barátait a megújult Aranybálra a Pesti Vigadóba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 18:00

A Pesti Vigadó díszterme évente egyszer a BDZ és vendégei kedvéért ünnepi díszt ölt. A székeket körasztalok váltják fel, a színpad a díszpáholy elé kerül, és egy táncparkettel egészül ki. A panorámafolyosót fejedelmi ételek, pompás nedűk és ellenálhatatlan sütemények foglalják el.  A folyosókon és a teremben virágdíszek, hangulatos világítás, és az egész épületet betölti a zene.

Az Aranybál új köntösben tündököl!

Ha fiatalos, lendületes táncmulatságra és ehhez társuló ínycsiklandó ételekre vágyik, ne habozzon, jelentkezzen az Aranybálra. A bál színesebb és csillogóbb, mint valaha.

Vendégeinket üdvözlőitallal és előétellel várjuk.
A bál első csúcspontja a nyitóhangverseny, melyben a BDZ – Hollerung Gábor irányítása alatt – ötvözi a tőle megszokott sziporkázó hangulatot a magas szintű koncertélménnyel.
A hangverseny után jöhet a zenés vacsora, melyhez a BDZ zenészei szolgáltatják a muzsikát.

Dress code

Alternative black tie:
A bálon uraknak a szmoking viselete javasolt, de nem feltétlenül elvárt.
Helyettesíthető egy elegáns fekete öltönnyel, fehér ing és fekete hosszú nyakkendő vagy arany színű nyakkendő kombinációval is.
A hölgyeknek a nagyestélyi javasolt.

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!