RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)
4

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 20:00

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Közreműködik:
Aram Shelton - altszaxofon
Pozsár Máté - zongora
Ajtai Péter - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz. A jelenleg Budapesten élő zenész 2000 óta összpontosít az avantgárd jazzhagyomány és a szabad improvizáció talaján nyugvó zenére. Hangzásvilága harmóniailag gazdag, zenei gondolatait állandó mozgásban lévő, tonikai váltásokban, mégis tiszta melódiai és ritmikai konstrukciókban fogalmazza meg. Tapasztalatait a világ legkülönbözőbb kreatív zenei közösségeiben gyűjtötte össze San Fransiscótól, Chicagón és Koppenhágán át, Budapestig. A kvartett Opus-beli koncertjén Shelton Everything for Somebody és Gold Age című lemezének számait hallhatjuk, amit a tagok egyedi stílusa és az örömteli, energikus, nyers és éles kollektív improvizáció tesz igazán felejthetetlenné.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!