RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Antal Gábor Trió koncert
4

Antal Gábor Trió koncert

A trió 2016-ban alakult Budapesten.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 17. csütörtök, 19:30

Whirl’ című lemezük – melyen nyolc saját kompozíció hallható – 2017 elején jelent meg. Szerzeményeikben a változatos zenei stílusok, progresszív dallami, harmóniai és ritmikai megoldásokkal vegyülnek és mindegyikben tetten érhető a kortárs jazz hangulata.

2017 nyarán a zenekar megnyerte a kolozsvári Jazz in the Park Nemzetközi Versenyt. Egy héttel később a Budafoki Pincejárat Tehetségkutató közöségdíjasa lett. 2017 őszén a trió bejutott a Magyar Jazz Szövetség Jazzkombó-versenyének döntőjébe, ahol különdíjat nyert.

A zenekar 2018-ban a Művészetek Palotája meghívására fellépett a Jazz Showcase Fesztiválon és ugyanebben az évben az NKA Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé választották. A trió a 2018-as Laureate World-Jazz Verseny extra különdíjasa és meghívást nyert a hollandiai Amersfoort Jazzfesztiválra.

2019 őszén jelent meg az év Hangvilla Díjával kitüntetett együttes  második, Storm Dance című stúdiólemeze.

 

Antal Gábor – zongora

Fekecs Ákos – dob

Szentgallay György – basszusgitár

 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!