RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Anna and the Barbies – EKHO / HEY, JUNE!

Anna and the Barbies – EKHO / HEY, JUNE!

A közel húszéves Anna and the Barbies akusztikus koncertet ad, amelynek keretein belül Platón barlanghasonlata vetül ki a Müpa „nagy barlangfalára”.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 21. kedd, 20:00

A zenekar indulása óta kísérletezik a különböző művészeti ágak ütköztetésével, fuzionálásával. Az együttes a Hey, June! fesztiválon áthangszerelt repertoárt mutat be, továbbá emberi, mozgó, pulzáló, lélegző biodíszletet vonultat fel - a platóni barlangból való közös kitekintés reményében.

A Pásztor Anna vezette Anna and the Barbies kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegekkel, lüktető és magukkal ragadó rockos ütemekkel és átütő erejű színpadi jelenléttel hódította meg közönségét. A 2004-ben megalakult zenekar hét nagylemez, egy egész estés zenekari film (Álmatlan), és megszámlálhatatlan koncert után - olyan, a műfaj szempontjából szokatlan helyszíneken is, mint a Fővárosi Nagycirkusz vagy a Nemzeti Színház - 2020-ban egy célzatos dallal (Ha egyszer ennek vége) biztatta és rázta fel közönségét, de igaz ez a mentalitás a formáció legutóbbi klipes szerzeményére is (Lábon kihordott szerelmek). A Müpában akusztikus koncert formájában ismét hangsúlyos az üzenet: az ókori görög filozófus, Platón barlanghasonlata kel életre egy összművészeti eseményen. Az Anna and the Barbies tagjai így fogalmaznak: „Az igazság erősebben világít, mint a Nap! Szófákhoz láncolt emberek lesik szinte hipnotikus révületben a pixelek által kreált árnyékképet a világról. Az agy piciny, életre utaló ingerei megbizseregtetik a gazdatestet a látókéregben, aki boldog, mert állítólag érzékel, él…”

Anna and the Barbies:

ének: Pásztor Anna
gitár, ének: Pásztor Sámuel
basszusgitár: Hernádi Dávid
billentyűk: Vághy Tamás
dob: Balasi Ádám

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!