RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Angyal Mellettem - Presser Gábor és Rúzsa Magdi Duett Koncertje

Angyal Mellettem - Presser Gábor és Rúzsa Magdi Duett Koncertje

“Több, mint tíz éve, hogy Rúzsa Magdi besétált a Megasztár stúdiójába és az első válogatáson csak úgy mezitláb, kiséret nélkül elénekelte az Aprócska bluest. A zsűri, benne Presserrel igencsak a hatása alá került s ez aztán így történt a közönséggel is, mikor adásban megláthatták a Vajdaságból jött lányt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 17. hétfő, 19:00

Eltelt néhány hónap és Rúzsa Magdi megnyerte a Megasztárt. A sorozat után kettejük útja nem teljesen vált szét, a tíz év alatt, ha nem is sokszor - összesen huszonegy alkalommal – léptek fel együtt és Presser ez idő alatt írt is három dalt Magdinak. Az “Egyszer” című dal megjelenése és meglehetős sikere után megsokasodtak a felkérések kettejük együttes fellépésére, így lassacskán kialakult az elképzelés egy olyan koncertről, ahol már nem csak néhány dal erejéig vendégeskedik, hanem egy mindkettejükre épülő közös előadást láthat a közönség. “

Nem mellesleg, ezeken a koncerteken játszák első alkalommal Presser Rúzsa Magdinak írt új dalát, az ANGYAL MELLETTEM címűt, mely aztán kettejük közös koncertjének címe is lett.

Régi és új dalok váltják egymást, köztük nem egy olyan, melyet Presser jóval Rúzsa születése előtt írt.
Az előadás egy részében csak ők ketten vannak a színpadon, de aztán csatlakozik hozzájuk három - Presser által meghívott - muzsikus, és akkor a valaha látott-hallott egyik legkülönösebb felállítású zenei együttes kíséri a két énekest.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!