RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ájlávjú

Ájlávjú

A pikánsan szórakoztató előadás titka, hogy a négy káprázatos énekhangú színész egyetlen este alatt összesen 72 szerepet ölt magára. A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 19:00

Jimmy Roberts - Joe Di Pietro – Fábri Péter: Ájlávjú
A Király Színház előadásában

Te édes, de jó vagy, légy más! A pikánsan szórakoztató előadás titka, hogy a négy káprázatos énekhangú színész egyetlen este alatt összesen 72 szerepet ölt magára. A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig. Csodálatos dallamokkal, nagyszerű koreográfiákkal várja Nézőit a 4 színjátékos, akik bravúros átalakulásokkal, humorral, romantikával, válással, majd persze kibéküléssel együtt teszik teljessé az estét!

Szereplők: Balog Tímea, Foki Veronika, Kurkó József, Sövegjártó Áron

Koreográfus: Sándor Dávid
Zenei vezető: Szép András
Rendezőasszisztens: Csesznek Judit
Rendező: Pesty-Nagy Kati

Műsoridő: 120 perc egy szünettel

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!