RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Agárdi Szilvia és László Attila koncertje

Agárdi Szilvia és László Attila koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 19:00

László Attila erdélyi származású Fonogram-díjas magyar énekes, a Csillag születik tehetségkutató műsor egyik győzteseként lett ismert. Magyarországon és a határainkon túl is rendkívül népszerű fiatal tehetség, rendszeresen fellép Szlovákiában, Romániában is.

Agárdi Szilvia () magyar énekes, közgazdász, esélyegyenlőségi aktivista, modell. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja döntőse, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójának résztvevője 2013-ban és 2016-ban, valamint 2023-ban megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor nyolcadik évadát.

Ezúttal szeptember 13-án Előszálláson lépnek fel mind a ketten,hogy elkápráztassák hangjukkal a nagyérdemű közönséget.

Ajánlatunk


Valló Péter és Vajda Katalin virtuózan nosztalgikus komédiája egyszer már meghódította a nyíregyházi közönség szívét, hosszú időn át volt évadok visszatérő sikerdarabja. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű muzsika, a felhőtlen szórakozás.

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten más-más stílusban tűntek fel. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

Ajánló


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!