RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A rút kiskacsa-bábjáték
2

A rút kiskacsa-bábjáték

A jól ismert Andersen mese bábszínházi adaptációját láthatjuk, csodaszép, különleges technikájú, klasszikus bábfigurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 11:00

A baromfiudvarban a legnagyobb tojásból utolsóként bújik elő egy rút kiskacsa. Az első pillanattól kezdve idegenkedve fogadják, mindenki bántja és csúfolja. Egy nap aztán bánatában világnak indul. Sok megpróbáltatáson és kalandon keresztül igaz barátra talál a félelmetesnek tűnő Macsek személyében, akinek a segítségével sikerül túlélnie a hideg téli napokat. A tavasz beköszöntével a hajdani rút kiskacsa csodaszép hattyúvá cseperedik.

Szereplők: Rút kiskacsa, Macsek, Kacsamama, Kacsanéne, Blöki, kiskacsák, tyúkok, Róka, Hattyú

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!