RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A mi méheink - Ki lakik a kaptárban odabent?

A mi méheink - Ki lakik a kaptárban odabent?

Előadók: Alfons Wirth, méhész és Radics Helga, pedagógus, oktatásszervező, az Iskolaméhészet kezdeményezés munkatársai

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 10:00

Azok a gyerekek, akik méhek közelségében nőnek fel, lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék a lépépítmény szabályos vázát, amely minden méh-lény bölcsője. A lépépítményt, amit a munkás méhecskék a saját testükből előállított, kiizzadt viaszból építenek fel csodálatos architektúrával. A heréket (a fiúméheket) és a méhkirálynőt (méhanyát) – aki úgy szolgálja a méhcsaládot, hogy kirepül a násztáncra, a naprepülésre, majd folyamatosan petéket rak, egész életén át, minden áldott nap.

 

A lépépítmény, munkásméhek, a herék, a méhkirálynő – vagyis méhanya – és az őket övező burok mind elengedhetetlen részei a méhek összetett világának: egymásért vannak, egy egységet alkotnak az őket éltető Földért.

Ajánlatunk


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!