RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A magyar költészet napja

A magyar költészet napja

Hagyományainkhoz híven idén is ünnepi műsorral emlékezünk meg József Attila születésnapjáról és tisztelgünk a magyar költészet előtt. Április 7-én, vasárnap délelőtt 11 órától szeretettel várjuk a versek szerelmeseit és minden érdeklődőt a Vígszínházba!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 11:00

József Attila születésnapján, a Költészet Napján, József Attila versei mellett többek között elhangzanak még a 80 éve meggyilkolt Radnóti Miklós költeményei, valamint verseiken keresztül megidézzük majd az öt és tíz éve elhunyt Tandori Dezsőt, Térey Jánost és Borbély Szilárdot, a kortárs magyar irodalom megkerülhetetlen, nagy hatású alkotóit.

Műsorunkat április 11-én, a magyar költészet napján minden érdeklődő számára elérhetővé tesszük a Vígszínház Facebook oldalán.

Találkozzunk április 7-én élőben vagy április 11-én a képernyők előtt és ünnepeljük együtt a magyar költészet kiválóságait!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!