RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A Király 50 árnyalata - Király Viktor koncert

A Király 50 árnyalata - Király Viktor koncert

Király Viktor árnyalataiból készül egy kollázs, amely remélhetőleg élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019 január 10-én este az Erkel Színházban.
 több

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval.
Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park több ezres fiatal közönsége előtt.


Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok. 


Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…


Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott - neve most még titok - aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikkal dolgoznak nem kevesebb céllal, mint hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Ajánló


Téged is vár Magyarország legnagyobb arénashow-ja öt évtized nyári slágereivel!

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben…

2019. április 20-tól szeptember 8-ig Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű…