RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A kétely fátylai - online előadás

A kétely fátylai - online előadás

A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 30. szombat, 19:00

A kétely fátylai - online előadás

Zoom – online előadás
A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése. A maximális élmény elérése érdekében kamerával és mikrofonnal felszerelt asztali gépről vagy laptopról érdemes bejelentkezni. Regisztrációt követően bővebb információt küldünk a program használatáról, az előadás menetéről.

Az előadásról:
Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.
 

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő....................... Széll Attila
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő....... Molnár Gyöngyi
Ginevra Poloni, nyomozó................................. Szakács Zsuzsa

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!