RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A hűséges férfi

A hűséges férfi

Rendező: Louis Garrel
Szereplők: Laetitia Casta, Lily-Rose Depp, Joseph Engel, Louis Garrel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 19:00

Marianne és Abel szerelmesek egymásba, és évek óta együtt élnek. Marianne egy nap bejelenti Abelnek, hogy gyermeket vár. A férfi örül a hírnek, de nem sokáig, mivel Marianne bevallja neki: a gyermek nem tőle van. Abel nem gondolta, hogy szerelmének más férfi is van az életében, aki ráadásul az egyik legjobb barátja. Abel elköltözik Marianne-tól, és megpróbál új életet kezdeni, a nő pedig férjhez megy Paulhoz, a születendő gyermek apjához. Néhány év múlva a sors váratlan fordulatot hoz: Paul, a férj meghal, és a még mindig szép és fiatal Marianne özvegy lesz. Több év után Abel újra lehetőséget kaphat arra, hogy ismét meghódítsa élete szerelmét, de a helyzet nem egyszerű, mivel Abel életében feltűnik egy fiatal, csinos lány is, akit Eve-nek hívnak, és aki minden áron magáénak akarja a férfit…

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!