RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A HOLNEMVOLTBOLT

A HOLNEMVOLTBOLT

S. Csonka Hajnalka: A Holnemvoltbolt
mesejáték világhírű rajzfilmdalokkal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 16:00

Vince igazi lázadó kamasz, aki haragszik az egész világra. A Holnemvoltbolt küszöbét átlépve azonban megváltozik az élete. Megismeri a bölcs Pum apót, megtalálja a varázslatos tárgyakat, a nagy kalandokat és saját magát. Célja, értelme, küldetése lesz életének. Dacos kamaszból, megfontolt kisfelnőtt lesz, aki elutazva Meseországba barátságot köt Zengővel a páncél nélküli teknősbékával és harc nélkül győzi le a gonosz polipot, hogy elhozza az embereknek a Fényt.
Olyan volt mint bármelyikünk és olyanná vált, mint amire mindannyian vágyunk.

A darabban felcsendül számos a rajzfilmek világából közismert dal és különleges színpadi - és show elemekkel, valamint tánckarral és nem utolsó sorban egy kiváló színészgárdával kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!