RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


6.Body.Radical Japán-est Filmvetítés és Szimpózium

6.Body.Radical Japán-est Filmvetítés és Szimpózium

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 28. szombat, 17:00

 KO / Alterations - Basil DOGANIS (FR-GR), WATANABE Kimiko – Ko MUROBUSHIArchívum (J)

Basile DOGANIS néhány részletet mutat a Ko Murobushiról készült filmjéből, és feltárja a különleges 10 éves együttműködés élményeit. A beszélgetésben WATANABE Kimiko, a Ko Murobushi Archívumalapító igazgatója is részt vesz.

Basile DOGANIS görög-francia származású rendező, forgatókönyvíró. Filozófiai tanulmányai alatt három évet töltött Tokióban, ahol dokumentumfilmet készített a japán Kami Hito E nevű rap együttesről (Kami Hito E – On the Edge).

Első rendezőasszisztensi munkáját Limosin japán maffiáról szóló dokumentumfilmében kapta, a Cannes-ban 2007-ben bemutatott Young Yakuza című alkotásban. Miután 2011-ben részt vett a Binger Filmlab (Rendezői Lab) munkálataiban, elkészítette első saját rendezésű rövidfilmjét, a The Brother's Keepert (Le Gardien de sonfrère, 20 ', 2012), 2013-ban pedig a La Fémis forgatókönyvírói tanfolyamára járt (Atelierscénario). Ezután rendezte meg második rövidfilmjét, a Citizen Day-t (Journée d'appel, 20 ', 2014), amelyet világszerte több mint 50 fesztivál választotta be a programjába.

Első játékfilmjét, a francia-görög koprodukciós Meltemet Leszbosz szigetén forgatta (Elzévir Films / Blonde Audiovisual Productions, 86’, 2018), mely színpadra 2019. márciusában került Franciaországban. A néhai Kō Murobushiról (Macalube Films / Elzévir Films, 49 ', 2019) alkotott dokumentumfilmje, az Alterations / Kō Murobushi, melyen 10 évig dolgozott, bekerült a Cinéma du Réel hivatalos, 2019-es műsorába.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!