RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


3i PARty • Petrovics Sándor - Csuzi Márton

3i PARty • Petrovics Sándor - Csuzi Márton

3i PARty egy fantázia alapú közös táncolás a Nemzeti Táncszínház előcsarnokában Petrovics Sándorral és Dj Gentle Bastardal.
Petrovics Sándor 2012-ben diplomázott kortárstáncművészként a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Sorsfordító eseménynek bizonyult, amikor Izraelben a Vertigo Dance Company-nál kezdett el dolgozni. Ez idő alatt Tel Aviv-ban diplomát szerezett, mint Ilan Lev Method (ILM)terapeuta, a gaga mozgásnyelvvel pedig mélyebben Sharon Eyal darabja kapcsán…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 16:00

 

„Életem legmeghatározóbb időszaka volt, amikor testközelbe kerültem Izraellel. Az emberek és a természet vadsága, szeszélye, forrongó és kavalkádos életszeretete erősen hatottak rám. A3i (Israel Inspired Improvisations) arra hivatott, hogy elhozza Magyarországra azt a szenvedélyességet, kapcsolódást és derűt, amikkel odakint találkoztam."

A 3i egy kutatás és öröm központú tánctér. Szóképekkel vezetett improvizáció során kapcsolódunk a folytonosan hömpölygő képzelőerőnkhöz, amely testünket, elménket és a lelkünket újra és újra átformálja. A földönkívüli élő zenét Csuzi Marci, aki Dj Gentle Bastard pörgeti. Annyit ígérhetünk, hogy ruha nem marad szárazon és hogy másként mész haza, mint jöttél!

 

Hogyan készülj?

Kényelmes ruhában gyere! Szakadj el a külső-belső előítéletektől és elvárásoktól! Hallgass az érzékeidre és engedd, hogy a testedben felszabaduló energia új élményeket és hálát generáljon.

Nincs tükör, sem koreográfia, nincs kezdő, vagy haladószint, hiszen mindannyian annak vagyunk szemtanúi, ahova a fantáziánk repít bennünket.

Kinek ajánljuk?

Tapasztalattól és kortól függetlenül azoknak ajánljuk, akik szeretnének hozzáférni a testük még ismeretlen forrásaihoz és gazdagítanák a saját mozgáskultúrájukat a 3i mozgás- és élet szemléletével. Legyél táncos, mozogni vágyó, diák, felnőtt, kezdő vagy haladó, örömmel látunk!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Előadó: Petrovics Sándor, Csuzi Márton

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!