RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


22/23 Zenthe Nyár: Boban Marković Orkestar

22/23 Zenthe Nyár: Boban Marković Orkestar

A balkáni világzene egyik legismertebb művésze, BOBAN MARKOVIC és zenekara lesz a Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár sztárvendége! Legyenek részesei a Kusturica-filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentumú örömzenélésnek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 11. péntek, 20:30

22/23 Zenthe Nyár
Boban Marković Orkestar
Esőnap: augusztus 12. 20.30

A koncert a Hotel Castellum Hollókő támogatásával valósul meg.

Boban Marković már mintegy három évtizede Szerbia legjobb trombitása - a Songlines zenei magazin szerint volt már a világ legjobbja - saját zenekarával mindent elért, amit egy zenekarral el lehet érni: díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub- és fesztiválkoncertek százai. Rajongók tízezrei hallgatják zenélésüket - bárhol is játsszanak Európában. Mi sem ígérhetünk mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol balkáni és európai zenei hagyományok keverednek Boban és zenekara muzsikájában. Az elmúlt pár év a Mrak című album köré épült, melynek slágereit ugyanolyan lelkesedéssel hallgathatjuk, mint megunhatatlan filmzenéit! Legyenek Önök is részesei az örömzenélés ünnepének a világ talán legnépszerűbb fúvószenekara, a Boban Marković Orkestar koncertjén!

Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

 

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!