RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 
Vígszínház

William Shakespeare: Szentivánéji álom vígjáték fordította: Nádasdy Ádám színpadi változat: Závada Péter

Belvárosi Színház

Visszatértek a búvármadarak az Aranytóra, és velük megérkezik Norman Thayer nyugalmazott egyetemi tanár és felesége, Ethel is, akik fiatal koruk óta minden nyarat itt töltöttek.

Carlo Goldoni: CHIOGGIAI CSETEPATÉ komédia két részben

Budapest Bábszínház

Halványlila gőz - a L'art pour l'art Társulat legújabb színházi estje

Uránia Nemzeti Filmszínház

Magyar játékfilm, 116 perc, 2017 Magyar nyelven

Papp László Budapest Sportaréna

Andrea Bocelli A legendás hang újra Magyarországon 2017. november 25. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A népszerű tenor két év elteltével, 2017. november 25-én visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy igazán különleges koncert keretében újra hallhatjuk egyedi hangját.

Budapest Kongresszusi Központ

A rendkívül népszerű Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez, a legutolsó 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel.

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek. Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Magyar Állami Operaház

Pjotr Iljics Csajkovszkij: Pikk dáma Opera három felvonásban, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Erkel Színház

Giacomo Puccini: Triptichon (A köpeny; Angelica nővér; Gianni Schicchi) Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar felirattal

Madách Színház

MARC NORMAN & TOM STOPPARD forgatókönyve alapján szí­npadra alkalmazta LEE HAL

A Ludas Mutyi és a Zsebrepacsi után 2016 őszén Sas József ismét egy új politikai kabaréval készül. A legújabb Sas kabaré a Kiröhögjük magunkat címet kapta.

Budapest Bábszínház

GINGALLÓ ZENE-BÁB-JÁTÉK 3 éven felülieknek

Móricz Zsigmond Színház

Bánfalvy Stúdió - Sopron

Jim Jacobs - Warren Casey: Grease

Szegedi Szabadtéri Játékok

musical esőnap: augusztus 14., 15., 21., 22.

Papp László Budapest Sportaréna

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember jövő tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

Thália Színház

Vígjáték két részben, a Thália Színház saját előadása.

Budapesti Fesztiválzenekar

Program: Anton Bruckner: 6. (A-dúr) szimfónia Karmester: Robin Ticciati

Örkény István Színház

"Mi lenne, ha Örkény István egy nap újra megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, mesélni kezdené - olykor felállna - az életét, azután megint eltűnne?"

Papp László Budapest Sportaréna

Szeress bele az új konyhádba! Gyere el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálod, ami számodra a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye!

Jótékonysági koncert a Medikus Zenekarral az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika javára

Thália Színház

Alexandre Dumas- Jean Paul Sartre: Kean, a színész - a Thália Színház saját előadása

Vígszínház

Félig mese - félig musical 9-99 éves korig. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán, Horváth Péter

Vidám Színpad

Marc Camoletti: Négy meztelen férfi Vígjáték két felvonásban

Pesti Magyar Színház

A színháztörténet egyik leghíresebb, legtréfásabb komédiája! Egy mániásan fösvény apa és szerelmes fiatalok kibékíthetetlennek tűnő csatározása – most bravúros szereposztásban a Pesti Magyar Színházban. Ilyen még nem volt: apa, fia és lánya együtt, egy színpadon ebben a klasszikus remekműben!

Woody Allen: Szentivánéji szexkomédia egyéjszakás kaland két részben Woody Allen filmforgatókönyve alapján – a magyar színpadi változatot Kozma András fordításának felhasználásával készítette: Kern András, Perczel Enikő, Vörös Róbert

Magyar Állami Operaház

Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal